Back to top

Alheembouw officiële hoofdsponsor van Club NXT

Alheembouw zal dit seizoen trots op de truitjes van Club NXT prijken. CEO Peter Temmerman kreeg symbolisch het eerste shirt overhandigd uit handen van CSO Roel Vaeyens en CBO Bob Madou voor aanvang van de thuiswedstrijd van NXT tegen KMSK Deinze.

CSO Roel Vaeyens: “We zijn zeer blij met Alheembouw als nieuwe hoofdsponsor van Club NXT. Alheembouw was de hoofdaannemer voor de bouw van ons Basecamp in Knokke-Heist. In dat proces wisselden we heel wat goeie ideeën uit hoe het ideale opleidingscentrum voor topspelers er moet uitzien. Doorheen het traject van de bouw toonden ze een oprechte interesse in het functioneren van zowel de A-ploeg als ons NXT team, dit partnership is dus een mooie verderzetting van deze samenwerking.”

CBO Bob Madou: “In het voorjaar deden we een volledige rebranding van onze Academy die vervelde tot Club NXT. Het aantreden van Club NXT in 1B was een mooie volgende stap. Dat we nu een partner vinden als hoofdsponsor die de waarden van NXT deelt is de kers op de taart. Korte communicatielijnen, kennisuitwisseling en een loyaal team van vakkundige mensen is een basis die we delen met onze nieuwe partner. Alheembouw werd ook gekozen als preferred Bidder voor het nieuwe stadion, dus de jarenlange samenwerking kent een verzekerde toekomst.

CEO Peter Temmerman over het partnership

“Het logo van Alheembouw zien prijken op het shirt van deze ambitieuze en talentvolle jongens maakt mij een trotse ondernemer én supporter. Het is een voorrecht om onze naam te kunnen verbinden aan de grootste voetbalclub van het land. Club NXT is meer dan een voetbalploeg, net zoals Alheembouw meer is dan enkel een aannemer. De “No Sweat No Glory”-mentaliteit is uniek in België. Als hoofdaannemer van het Belfius Basecamp, het kloppend hart van de A-kern en Club NXT U23, zijn we reeds sterk verankerd in de sportieve en commerciële werking van Club Brugge. Met dit partnership trekt Alheembouw volop de kaart van de jeugd en bevestigen we ons geloof in het project én potentieel van Club NXT.”