Back to top

Over Alheembouw

Alheembouw NV werd opgericht in 1970 en is een bouwbedrijf met erkenning klasse 8 categorie D.
Deze erkenning berust op onze knowhow in de bouwwereld.

Als algemeen aannemer-ontwikkelaar kan Alheembouw ieder bouwproject aan, zowel nieuwbouw als renovatie van openbare, residentiële en commerciële gebouwen of kantoren over industriële complexen tot infrastructuurwerken.

nieuwbouw

We onderscheiden ons door een uitstekende bouwkwaliteit en een ultieme dienstverlening. Om dit doel te bereiken hanteren wij een transparante overlegstructuur. Korte communicatielijnen, kennisuitwisseling en een team van loyale en vakkundige werknemers maken van Alheembouw een toekomstgericht bedrijf dat ernaar streeft de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen.

 

Bij elk project demonstreren wij als bouwbedrijf onze meerwaarde en legitimeren wij onze positie op de bouwmarkt. Alheembouw hecht daarbij groot belang aan een open en toekomstgerichte bedrijfsvoering gesteund op kwaliteit, veiligheid en met de focus op een dynamisch en motiverend personeelsbeleid.

Kwaliteitsstreven & veiligheid

Alheembouw beschikt over een Getuigschrift van Erkenning klasse 8 categorie D.

Een erkenning die berust op onze ruime knowhow in de bouwwereld. Het attest kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015 geeft aan dat we op een doelmatige manier producten en diensten leveren.
Inzake veiligheid op de werven voert Alheembouw een doorgedreven preventiebeleid waarvoor we ISO 45001:2018 zijn gecertificeerd. We hanteren volgens de regels een sluitend veiligheidsbeheersysteem en treden op de werven proactief op inzake risicobeheersing.

Motiverend werkklimaat

Mensen maken de onderneming, mensen maken het verschil. Hier ligt de slagkracht van ons bouwbedrijf.
Alheembouw kiest daarom voor een dynamisch personeelsbeleid. Medewerkers ontplooien en ontwikkelen zich binnen de onderneming. Cursussen en bijscholingen scherpen kennis en kunde voortdurend aan. Ontplooiing en vorming garanderen bedrijfsbetrokkenheid en loyaliteit.

Het nieuwe werken krijgt bij Alheembouw zijn plaats.

Steenoven

De Steenoven

De Steenoven ontwikkelt en coördineert bouwprojecten. Het vastgoedbedrijf genereert doorgedreven concepten op residentieel en industrieel gebied. Daarnaast bezit het een grondige kennis van de markt. Er wordt een transparant beleid gevoerd: van voorstudie tot oplevering, van aankoop tot verhuur.

AConstruct

AConstruct

AConstruct opereert in Noord-Frankrijk en is ontstaan vanuit Alheembouw. Het richt zich op de nichemarkt van middelgrote bedrijven. AConstruct levert projecten sleutelklaar af en begeleidt de opdrachtgever tijdens het hele bouwtraject. Het bouwbedrijf zorgt voor ontwerp, realisatie, maar evenzeer voor de upgrading van projecten. Dankzij diepgaande kennis en projectcoördinatie, biedt het de beste bouwkundige oplossingen aan.