Back to top

Ovonde

Business Space Ovonde in Hooglede/Roeselare is een multifunctioneel gebouw met bedrijfsruimte met showroom, commerciële ruimte, kantoren en gemeenschappelijke parkeerfaciliteiten. Een deel is bestemd voor verhuur en een ander deel is bestemd voor verkoop. In totaal gaat het om een oppervlakte van 7.600 m2 waarbij 4.000 m2 ingenomen wordt door kantoren en 3.600 m2 gebruikt wordt als showroom en commerciële ruimte

Project details

Bouwplaats: 
Roeselare
Bouwheer: 
Easy Car Rent nv
Architect: 
B2Ai
Project startdatum: 
augustus 2016
Bouwperiode: 
augustus 2016 tot oktober 2017
Bruto oppervlakte: 
7.600 m2

Project description

Business Space Ovonde bevindt zich op een drukke locatie langs de Roeselaarse ringlaan en de Bruggesteenweg. De grote zichtbaarheid is een troef en daarom werd bij het ontwerp een aantrekkelijke gevel voorzien. De innovatieve architectuur is een opmerkelijk lijnenspel van licht en duurzame materialen. Zo wil Ovonde een echte blikvanger zijn.

In het gebouw wordt gebruik gemaakt van moderne technieken met het oog op een prima energieprestatie. Zo worden de centrale overlopen en circulatieruimtes verlicht door middel van downlights met compacte led-lampen. De verlichting wordt geschakeld door bewegingsdetectoren gekoppeld aan een tijdsklok. Met hetzelfde doel wordt voor de isolatie van de vloeren, wanden en dak gekozen voor materiaal en diktes die voldoen aan de actuele EPB-normen. Deze maatregelen zorgen voor een laag energiepeil: E50-55.

Om het binnenklimaat zo aangenaam mogelijk te maken, hebben de gevels op het zuiden, westen en oosten zonwerende beglazing.

Een doordacht circulatieplan op de site maakt het mogelijk om de verschillende functies van het gebouw te combineren. Kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf 303 m2. De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van 932 m2 en 40 parkeerplaatsen.

Retail

Wenst u meer info over Retail-projecten?
Neem gerust contact op met ons of neem een kijkje op volgende pagina.