Back to top

Titeca Accountancy, Kortrijk

Na de realisatie van een nieuw kantoor langs de Natiënlaan in Knokke koos Titeca Accountancy opnieuw voor Alheembouw om een nieuw kantoor te bouwen op 't Hoge in Kortrijk.

Met een strakke nieuwbouw op een nieuwe locatie wil het boekhoudkantoor - of de financiële vertrouwenpersoon van elke ondernemer en zelfstandige - haar klanten en collega's een nog aangenamere plek bezorgen. Een plaats die persoonlijke ontmoeting, informatieverstrekking, adviesverlening en inspiratie naar een hoger niveau tilt. Voldoende parking met laadpalen, een gezellige omgeving en luchtige ruimtes dragen hiertoe bij.

In een digitaal tijdperk trekt Titeca klaarblijkend de kaart van persoonlijk contact. Omdat groeien hand-in-hand gaat met mee-evolueren in het digitaal ondernemen werd het kantoor ook uitgerust met de nieuwste technische infrastructuur.

 

Project details

Bouwplaats: 
Kortrijk
Bouwheer: 
Titeca Accountancy
Architect: 
Klarté Architecten
Project startdatum: 
juni 2021
Bouwperiode: 
17 maanden

Project description

Het nieuwe kantoor bestaat uit 2 niveau's (landschaps)kantoorruimte (0 en +1) met onthaalfunctie, vergaderzalen en koffiecorners. De penthouse met buitenterras op niveau +2 doet dienst als eetruimte en locatie voor meetings/opleidingen voor grote groepen.