Back to top

Bezoek Alheembouw op Transport & Logistics - Logistic & Industrial Build

Voor het derde jaar op rij tekent Alheembouw present op de beurs Transport & Logistics - Logistic & Industrial Build.

We verwelkomen u graag op onze stand (nr. 4.178)  van 17 tot en met 19 oktober in Antwerp Expo.

Enkele redenen waarom een bezoek aan onze stand de moeite waard is:

  • Deskundig advies: Ons team staat klaar om te luisteren naar uw logistieke uitdagingen en doelstellingen. Ontdek hoe we u kunnen ondersteunen in het optimaliseren en maximaliseren van uw logistieke processen.
  • Innovatieve oplossing op maat van de klant: Ontdek hoe Alheembouw een voortrekkersrol speelt in het leveren van duurzame en innovatieve oplossingen. Vanuit onze ruime ervaring in het ontwikkelen en realiseren van logistiek vastgoed zijn we in staat om voor elk project specifieke oplossingen aan te reiken.
  • Diverse netwerkmogelijkheden: De beurs biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met professionals die actief zijn in de logistieke (vastgoed- en bouw)sector. Verzeker u van een indrukwekkende lading nieuwe inzichten, inspiratie en contacten. Dit laat je toe om mee voorop te lopen in uw sector die in volle beweging is.

Kortom, Een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen in de logistieke (vastgoed)sector te verkennen in een ongedwongen maar professioneel kader waar beleving centraal staat.

Interesse in een bezoek? Klik hier om gratis te registeren.

 

 

Over Transport & Logistics - Logistic & Industrial Build

Op 17, 18 en 19 oktober is Antwerp Expo de hotspot voor de logistieke sector tijdens Transport & Logistics, de grootste vakbeurs van België voor transport en logistieke professionals.

Omdat logistiek vastgoed in de lift zit brengt Logistic & Industrial Build - onder de noemer van Transport & Logistics - de voornaamste A spelers uit de logistieke vastgoed- en bouwsector onder één dak.

Dankzij de strategische co-locatie van beide evenementen ontstaat een unieke kruisbestuiving tussen de logistieke vastgoed- en bouwsector met beslissingsnemers uit de logistieke wereld.