Back to top

Flanders Fields Waregem

Zaken doen aan de E17? Dichter kan niet!

Het project bestaat uit kantoren (10.910 m²), showrooms (4.124 m²), loodsen (8.935 m²) en 382 parkeerplaatsen en is gelegen langsheen de E17, vlakbij de oprit E17 Waregem richting Gent. De commerciële gedeelten worden te koop of te huur aangeboden via een all-in-one-formule.

De gunstige ligging van 17 West, alsook de vele parkeerplaatsen zorgen ervoor dat de rit van en naar het project uitermate vlot verloopt. Daarnaast biedt zijn innovatieve architectuur, voorzien van duurzame materialen, betrouwbare technologie en groene aankleding, het project een hoogwaardig cachet. Hoge verdiepen, een wijds uitzicht en tonnen daglicht dragen dan weer sterk bij tot de productieve werksfeer die met 17 West wordt aangeboden.

Project details

Bouwplaats: 
Waregem
Architect: 
KRAS architecten
Project startdatum: 
februari 2017
Bouwperiode: 
in uitvoering
Bruto oppervlakte: 
20.000 m2

Project description

Dit project omvat het bouwen van kantoorachtigen, showrooms en loodsen langs de E17 in Waregem. Het volume aan kantoorachtigen wordt verknipt tot een vijftal geschakelde blokken en een sokkel die de verbinding maakt met de achterliggende loodsen. Er wordt veel aandacht besteed aan de visibiliteit van de kantoren langs de snelweg, de kinetische perceptie en de integratie van publiciteit.